torsdag den 3. april 2014

Boligjagt

Endnu en action packed dag herovre i det amerikanske. I morges var jeg sammen med vores relocation agent inde for at få social security number. Det gik fint nok, men jeg får det først om nogle uger, for der var et eller andet galt med måden, mit navn var registreret på. Simon har heldigvis sit fra dengang, han læste på Stanford. Det skal nemlig bruges i virkelig mange sammenhænge.

Efter at jeg havde været der, kørte vi ud for at se på endnu et hus. Det er et townhouse (=rækkehus), der ligger i et lille community sammen med en masse andre townhouses og lejligheder, og så med fælles administration, club house, pool, fitness, business center osv. Den slags har de rigtig meget af her, og vi har også været ude og se et par andre steder, som dog var lidt for langt væk. Men det vi så i dag var både fint og med god beliggenhed, så nu har vi reserveret et hus der. Vi fortsætter dog med at kigge, for vi har indtil 1. maj til at ombestemme os. Vi havde nemlig fundet et sted (Kirkland), som vi rigtig godt kunne tænke os at bo, men der er intet til leje i vores prisklasse lige nu. Markedet er åbenbart rødglødende, så de gode huse ligger kun i nogle få dage, inden de er lejet ud. Vi var ude og se et i går, som havde ligget i 2 dage, men det blev lejet ud lige for næsen af os. Det gjorde nu ikke noget, for selvom beliggenheden var god, var huset virkelig ikke noget særligt.

Nå, men det townhouse, vi har reserveret, ligger i Redmond, ret tæt på centrum og i gåafstand til et område med butikker, restauranter, cafeer, vores bank, hospital osv. Derudover ligger det lige ud til en stor natursti, der går flere miles i begge retninger - helt ind til Seattle i den ene retning og ned forbi Simons arbejde i den anden retning. Det er ret perfekt i forhold til gåture med hunden, løbeture osv., og det betyder også at Simon har mulighed for at cykle til arbejde engang imellem, selvom der helt sikkert er for lagt til at gøre det hver dag.

Huset er i to etager med en meget lille terrasse på bagsiden. Underetagen består af garage, stort køkkenalrum/stue, et værelse og et badeværelse. På overetagen er der 3 værelser og to badeværelser. Det med de mange badeværelser er standard herovre. Derimod er det sværere at finde noget (til leje i hvert fald) med mere end 3 værelser. Men hvis vi ender med at flytte ind der, betyder det i hvert fald, at vi har god plads til gæster. Gæster må i øvrigt komme og bo hos os i op til 14 dage. Hvis man skal være der længere, skal man igennem et sikkerhedstjek :-)

Så det er jo alt sammen meget godt. Knap så godt er det dog, at jeg har en mistanke om, at Oscar har fået en omgang skoldkopper med fra Danmark. Der vil jeg mene, at timingen kunne have været bedre...

1 kommentar:

  1. Vi har også skoldkopper her, Ask har lige spurgt mig "Har Oscar også haft skoldkopper?" Og så tog vi billeder vi kunne sende til Oscar, så de kommer på mailen :-)

    SvarSlet