torsdag den 17. april 2014

Første lægebesøg og mere boligjagt

I dag har vi gjort brug af det amerikanske sundhedsvæsen for første gang. Vi har nemlig haft begge børn med til lægen. Børnene går til en anden læge end de voksne - en pediatrician, så det var sådan en, vi var hos, og hun var virkelig sød. Oscar var der, fordi han skulle have en masse vaccinationer, inden han må starte i preschool. Selvom han har fulgt det danske vaccinationsprogram til punkt og prikke, skulle han have yderligere 4 vaccinationer. Havde han ikke lige haft skoldkopper, skulle han også have været vaccineret mod det. Og så skal han endda tilbage og have flere, når han fylder 4. Gisp!

Samtidig med vaccinationerne lavede de også en almindelig børneundersøgelse. Det var lidt det samme som vi kender fra DK, bortset fra at vi blev bombarderet med spørgsmål om han sundhed og trivsel. Hvor de danske læger mest bare spørger, om man har nogle bekymringer, så skulle vi her svare på alt fra hvor mange kopper mælk han drikker om dagen (og hvilken fedtprocent) til hvor han sidder i bilen, når vi er ude at køre. Men konklusionen på det hele blev selvfølgelig, at alt er som det skal være.

Konrad var med til lægen, fordi han nu også har fået skoldkopper, og det ville vi gerne have bekræftet af lægen, så han ikke skal have vaccinationen senere, når han engang skal starte i preschool. Han er lidt mere medtaget end Oscar var, men ellers går det fint.

Og så var jeg i øvrigt ude og se endnu et hus i går. Det lå rigtig godt og så fint ud. Man kom først ind i en stor entre, så igennem køkkenet til en mellemgang, hvorfra der var adgang til haven og et af værelserne. Og så var det, at kæden hoppede af. For det var åbenbart hverken entre eller mellemgang, vi var gået igennem - det var stuen og spisestuen!! Som vores relocation agent sagde: "you get what you pay" for, og det her var "kun" 2000 dollars om måneden... Men vi prøver igen med nogle andre huse, og hvis vi ikke finder noget, så har vi jo heldigvis det, som vi allerede har reserveret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar