tirsdag den 30. september 2014

Redebyggeri

Nu hvor der snart kommer endnu en beboer her i huset, har vi været i fuld gang med at flytte rundt, så vi alle 5 kan være her. Tidligere havde vi soveværelse, gæsteværelse, legeværelse og fælles soveværelse til drengene på øverste etage. Nu har vi flyttet gæsteværelset til kælderen, som i øvrigt er blevet rigtig hyggelig. Det tidligere gæsteværelse bliver babyens værelse. Selvom han hverken får brug for at sove eller lege der til at starte med, så er det nu rart med et rum til alle babytingene, og et sted, hvor vi kan skifte ble uden at forstyrre Oscar eller Konrad (badeværelserne er ikke så store). I samme omgang har Oscar og Konrad også fået hvert deres store-drenge-værelse, og alle legesager er fjernet fra stuen og fordelt på værelserne. De er rigtig glade for deres nye værelser, og de bruger faktisk mere tid deroppe nu, end de gjorde før. Konrad skal stadig lige vænne sig til at sove alene, men ellers går det fint. Babyværelset er jeg ikke begyndt på endnu.

Jeg har også været i gang med at kigge på udstyr til babyen. Vi har jo det meste fra de andre to, men der var nogle få ting, vi ikke tog med, da vi flyttede. Efter at have set på udvalget herovre, er jeg godt nok glad for, at vi tog det meste med. De har tydeligvis en helt anden holdning til, hvad der er nødvendigt (og godt) for en baby. Fx har det ikke været muligt at finde hverken lift eller kombivogn i fysiske butikker herovre. De har kun klapvogne, som man evt. kan sætte autostole på, når de er helt små. Så kombivogn må bestilles på nettet (barnevogn findes slet ikke, med mindre man er heldig at finde en dansk mor, der ikke længere skal bruge sin medbragte barnevogn). Puslepuder har seler på, puslebordene vender "forkert" (dvs. babyen ligger med siden til én), babybadekar har indbygget badestol til små babyer, så de ikke kan bruges, når de kan sidde selv. Og så er der et kæmpe udvalg af gåstole, hoppegynger, sammenfoldelige kravlegårde, musikuroer og skråstole med lyd og lys og bevægelse - i det hele taget alt, hvad der kan underholde baby, uden at man selv skal gøre noget.

Og så lige lidt billeder af Oscars og Konrads nye værelser (inkl. rod, for der er altså ikke meget mere end sekunder at gøre med efter at man har ryddet op, inden det igen ser sådan ud).

Oscars værelse:




Konrads værelse:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar