mandag den 6. oktober 2014

På hotel

Vi fandt ud af i fredags, at vi godt kunne flytte på hotel på forsikringens regning, så her er vi nu. De har booket os ind i 14 dage, og så håber vi bare, at alt er færdigt, når de 14 dage er gået.

Det er klart bedre at være her end hjemme, hvor der er fyldt med larmende og varmende affugtningsmaskiner (det er lidt som at gå ind i en tørretumbler, når man går ind i vores hjem). Men det er helt klart ikke optimalt at bo på hotel så længe. Vi har kun to værelser med to queen size senge, så den første nat kæmpede vi med at få drengene til at falde i søvn i samme seng. Det har vi nu opgivet, og i stedet sover Simon og jeg nu sammen med en hver. Jeg håber virkelig ikke, at det kommer til at påvirke putningen, når vi er tilbage i huset igen, for det var lige begyndt at gå så utroligt godt.

Det er heller ikke så nemt at lave mad her, selvom vi dog har et lille køkken. Der er kun to blus, en mikroovn, et par skæve gryder og nogle sløve knive, og så mangler vi jo alt - krydderier, opbevaringsbøtter, plastikposer osv. Vi kunne selvfølgelig slæbe det meste af vores køkken med hjemmefra, men det virker også lidt dumt. Så vi holder det helt simpelt i stedet.

I det hele taget savner vi vist alle fire vores egne senge, vores ting og vores normale hverdag. Men der er dog også nogle få gode ting ved at bo her. Morgenmaden er med i prisen, og den er faktisk helt ok. Den daglige rengøring og sengeredning er selvfølgelig også meget rar at have. Derudover så ligger hotellet lige midt i Redmond Town Center, som er et mellemstort udendørs shopping center midt i Redmond med en masse cafeer og restauranter, og det er faktisk rigtig dejligt at kunne hen og spise aftensmad eller gå en tur ud og kigge på babytøj imens Konrad sover i klapvognen. Jeg havde ikke opdaget det, men det har jeg faktisk savnet at kunne. Derhjemme har vi jo parken lige i nærheden, men det er så også det eneste, der er i gåafstand.

Soveværelse

Entre/pantry

Konrads seneste kreation til Tiny Treks - en sø af blå ris

Konrad og Teacher Kerry leger med sand til Tiny Treks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar