fredag den 31. oktober 2014

Happy Halloween

Vi har nu været hjemme i vores hus i en uge. Vi flyttede tilbage to dage efter at Simon kom hjem fra Danmark. Dels fordi vi ikke orkede hotellet mere, og dels fordi vi fik at vide, at de ville påbegynde arbejdet om fredagen, og at det derefter ville gå ret hurtigt med at blive færdige. De var der da også fredag og fik lavet lidt, og så var det jo weekend. Men derefter skete der bare ingenting. Mandag dukkede de ikke op, tirsdag kom de i to timer om eftermiddagen, fordi vi ved middagstid ringede og brokkede os over, at der ikke var kommet nogen. Onsdag ringede vi allerede om formiddagen, da der ikke var kommet nogen, og derefter blev vi åbenbart prioriteret lidt højere, for lige siden er der sket en masse.

Indtil i dag har vi hverken kunnet gå i bad eller vaske tøj herhjemme, og håndvask og tandbørstning er sket i køkkenet. Kælderen har vi slet ikke haft adgang til, og vores soveværelse har heller ikke været beboeligt. I dag fik de tilsluttet det hele, så vi igen kan vaske tøj og bruge alle badeværelser. De mangler at male i kælderen og så skal gulvtæpperne sættes fast igen, og der skal lister og dørkarme på overalt, hvor de har været i gang. Men det er store fremskridt! De forventer at være færdige tirsdag, så det håber vi at de bliver.

Og så er det jo Halloween i dag. Vi fik at vide, at vi skulle sørge for at have et stort lager af slik, for der kan godt komme mange. Og det har vist sig at være helt rigtigt. Jeg er ikke sikker på, at vi får delt alle 3 kg. ud, men der har da været en konstant strøm af udklædte børn hele aftenen (og klokken er kun 20).

Halloween er virkelig noget, de går op i herovre. Selv voksne mennesker går udklædte på arbejde. Både i servicefag og på Microsoft :-) I morges havde jeg Konrad med i fitness center - primært for at gå i bad, men da vi var der, kunne vi jo lige smutte en tur i poolen også. Vi kom på et godt tidspunkt, så vi havde bassinet for os selv, og imens vi var der, kom en af livredderne og plumpede fire store græskar i vandet, som vi kunne lege med. Ret sjovt, og de flyder ovenpå ligesom en badebold.

Bagefter var Konrad (nu i dinosaur-udklædning) og jeg til Halloween-arrangement i et Community Center i Kirkland. Vi kæmpede os igennem regnen (parkeringspladsen var selvfølgelig fyldt, da vi kom, så vi skulle gå langt), men da vi først kom ind var det rigtig hyggeligt. Konrad fik et billethæfte, og så var der en masse små poster, hvor han skulle forskellige ting, fx kaste ærtepose-cookies ind i munden på et monster, fange en legetøjsfisk med en fiskestang, lave en pap-edderkop osv. Ved hver post fik han en lille ting med (en cookie, legetøjsfisken, et klistermærke osv). Det var helt perfekt til hans alder, og jeg tror, han havde en fantastisk formiddag.

I Oscars preschool måtte de ikke være udklædte, men de har alligevel lavet en del Halloween-agtige ting. I går gik den halvårlige udflugt til en pumpkin patch, og han havde et fint lille græskar med hjem. I dag blev de malet i ansigterne, og så har de været på "trick or treat" rundt i alle klasserne på skolen, så han kom hjem med et lille papgræskar fyldt med slik.

Vi var i øvrigt også selv på pumpkin patch i sidste weekend for at hente græskar til græskarlygter. Det var en rigtig hyggelig tur, og man kunne alt muligt andet end at finde græskar. Vi var ude og køre en tur med en traktor, børnene fik en tur i "the cow train", vi så et duck race, og så legede de på legepladsen, hvor der blandt andet var halmballer, man kunne hoppe på. Det skal vi helt sikkert igen til næste år.

Nå ja, og så har vi fået taget en beslutning omkring Konrad og preschool. Som jeg tidligere har skrevet om, så havde vi fået én anbefalet, og ud fra hvad vi kunne høre og læse os til, ville den være det perfekte sted, måske endda for begge børn. Så vi tog derud og fik en rundvisning. Det var SÅ godt, at vi gjorde det, for vi gik begge to derfra med en klar fornemmelse af, at det bare ikke skulle være der. Der var som sådan ikke noget galt, det var bare alle de små ting. Og bedst af alt, så gjorde det os sikre på, at det valg, vi tog, da Oscar startede, var det rigtige. Især det med at det er en Montessori skole, hvor læringen er drevet af børnenes lyst til at lære, og ikke af hvad lærerne synes, de skal lære, betyder meget. Så nu starter Konrad også der. Han skal i første omgang være der fra 9-12 hver dag, men vi har fået lovning på, at han kan komme på fuld tid, når babyen kommer, hvis vi får brug for det. Det føles så rigtigt, og jeg er meget lettet over, at vi har fået taget en beslutning.

Og så en masse billeder af vores udflugt i sidste weekend. 













3 kommentarer:

  1. Fedt at alting er ved at falde på plads igen! Synes ikke helt det virker som om mine kommentarer kommer på bloggen, men bliver altså ved med at skrive alligevel :-) kh. Marianne

    SvarSlet
  2. Hurra! Jeg er endelig inde i varmen! Fedt at i ser ud til at i får styr på huset inden Bente og sten kommer på besøg! Og tak for sidst

    SvarSlet