søndag den 3. august 2014

Endnu en dag i Seattle

I sidste weekend købte vi jo et CityPass, som gjaldt til og med i dag. I går valgte vi at blive hjemme, så vi havde kun i dag til at få brugt resten af billetterne. Vi havde ikke tænkt over, da vi købte dem, at der i denne weekend var Seafair i Seattle, og vi blev advaret om, at det ville blive slemt, både trafikken og menneskemængderne. De ville bl.a. lukke den ene af broerne, imens der var Blue Angels-opvisning (med gamle militærfly). Jeg ved ikke om vi var heldige, men jeg synes nu ikke det var noget problem. Vi kørte længe inden broen blev lukket (man har vel små børn), så trafikken var ikke noget problem. Inde i Seattle mærkede vi heller ikke noget til det, bortset fra at der var en hel del sømænd på land i deres fine hvide uniformer (jeg går da ud fra, at det havde noget med den Seafair at gøre, for de lignede noget fra en gammel film).

Vi startede med en tur op i the Space Needle. Det var fint, og det skulle jo prøves, men helt ærligt, så var det også lidt kedeligt. Man kommer bare op og kan gå en tur rundt og se udsigten, og så er der en cafe i midten. Jeg er i hvert fald glad for, at vi ikke stod alt for længe i kø for det. Men jeg må give dem, at de laver en god Kobe Beef hot dog.

Bagefter tog vi monorail'en til downtown, og gik igen en tur ned til Pike Place Market. Der var stadig mange mennesker, men ikke helt så mange som i sidste weekend, så vi fik kigget os lidt omkring denne gang. Derefter gik den store jagt på the Waterfront, hvor både havnetur og akvarium fandtes. Det havde været nemt uden klapvogn, men vi kom ud på en længere tur, der involverede en noget skummel elevator i et p-hus, samt hjælp fra nogle rare mennesker. Vi fandt dog frem, og endda lige i tide til en havnerundfart. Det var en times sejltur i Puget Sound (vandet vest for Seattle) på en ret stor båd. Det var en meget hyggelig tur, og Oscar sagde på vejen hjem, at det var det, han havde syntes var sjovest i dag (jeg mistænker ham lidt for, at den is de fik på båden var involveret i vurderingen).

Efter sejlturen puttede vi Konrad i klapvognen og gik vi hen til akvariet. Det var et fint lille sted, hvor Oscar bl.a. fik malet en haj på kinden og rørt ved en masse havdyr i deres føle-bassiner. Alt i alt var det endnu en rigtig hyggelig dag i Seattle.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar