onsdag den 30. juli 2014

Hyggeligt besøg af Bedstemor og Bedstefar

Fra i mandags og indtil tidligere i dag, har vi haft besøg af Simons far og Bente (børnenes Bedstefar og Bedstemor). Det har været super hyggeligt. De kom mandag middag, og så brugte vi ellers det meste af dagen herhjemme. Sidst på eftermiddagen, tog de børnene med på legeplads imens Simon og jeg kørte ud og købte ind. Det er første gang, vi har været alene, siden vi kom herover for 4 måneder siden!

Tirsdag stod vi alle sammen tidligt op. Simon tog på arbejde (det var jo bare en helt almindelig tirsdag), og resten af os tog på tur til Idylwood park, som ligger ud til Lake Sammamish, og som har den fineste lille sandstrand, hvorfra man kan bade i søen. Det var helt fantastisk. Vi havde stranden næsten helt for os selv den første 1½ time, og vejret var skønt. Drengene legede med sand og vand og så bare så gennem-tilfredse ud. Jeg kom endda ud og bade. Helt uden at skulle tænke på, om børnene nu var i sikkerhed. Det var så dejligt, at det næsten ikke kan beskrives. Det lyder måske som en lille ligegyldig ting, men når man har stået der på stranden så mange gange, med børnene om benene, og bare har drømt om at kaste sig ud i vandet uden bekymringer, så er det altså stort, når det pludselig kan lade sig gøre.

Bagefter tog vi en tur ind til Redmond Town Center, hvor Sten tog børnene med på cafe, imens Bente og jeg shoppede lidt. Inden vi tog hjem, var vi fordi Coldstone, hvor vi fik kæmpestore is i friskbagte vafler. Og så var det ellers tid til Konrads (og Stens, og min) middagslur.

Da Simon var færdig på arbejde tog vi alle sammen af sted og mødtes med ham på Microsoft Visitor Center. Det er en slags museum, men det er mest af alt reklame for Microsofts produkter, krydret med nogle få montrer med de ting, man brugte før nutidens laptops, tablets, smartphones mm. Men det var faktisk ret sjovt. Man kunne prøve alle produkterne, så vi fik kørt bil og bowlet vha. en Kinect, Oscar fik spillet lidt X-box, og vi fik pillet lidt ved nogle store touch-skærme. Derhjemme om aftenen puttede vi børnene, og så var det grill-tid for de voksne. Så alt i alt en ret perfekt sommerdag.

I morges kørte jeg Simon på arbejde, imens Sten og Bente passede børnene, men først var vi lige en tur fordi Starbucks, for at klemme de sidste dråber ud af børnepasningen. Over middag tog de af sted. Det var trist, men ikke SÅ trist, for som det ser ud lige nu, så flyver jeg med børnene til Danmark om et par uger, og så ser vi dem, og forhåbentlig en hel masse andre, igen. Vi skal bare lige have det hele til at lykkes med flybilletter osv. først. Indtil videre har jeg brugt over 4 timer i telefonen med Delta Airlines, og jeg er langt fra færdig endnu. Inden vi kan komme videre, skal vi lige have dem til at give os de 30.000+ dollars tilbage, som de har trukket ved en fejl... (Vil I ikke godt love at værdsætte vores danske banksystem? Det er mere værd end I aner...)



 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar