søndag den 27. juli 2014

Seattle

I morgen har vi boet herovre i fire måneder. Det er helt vildt, hvad der er sket på bare fire måneder, men én af de ting, vi indtil i går ikke havde nået, var en tur ind til Seattle. Det er kun en køretur på 30 minutter, og det koster kun nogle få dollars over broen, men det har bare virket lidt uoverskueligt at komme af sted.

I går besluttede vi os for ikke at udskyde det længere. Vi fik bestilt en Good to go-dims til bilen (ligesom en Brobizz) og købte CityPass til hele familien. Et CityPass er sådan en rigtig turist-ting, hvor man betaler for adgang til fem Seattle-attraktioner på én gang (i vores tilfælde Woodland Park Zoo, the Space Needle, Seattle Aquarium, Pacific Science Center og en havnerundfart).

Vi startede med en tur i zoologisk have i går. Det virkede overskueligt, fordi den ligger lidt udenfor Downtown, og der hører fem parkeringspladser til. Vi tog af sted ved middagstid, og det viste sig at være en kæmpe fejl. Der var INGEN parkeringspladser. Vi brugte det meste af en time på at cirkle rundt på de fem parkeringspladser, uden på noget tidspunkt at være i nærheden af at få en plads. Da vi var ved at give op, fandt vi heldigvis en plads på en vej i nærheden. Virkelig ikke den bedste start, men da vi først kom ind i haven, var det hyggeligt, og vi fik set en masse dyr. Drengene blev desuden malet i ansigterne, så da vi forlod haven om eftermiddagen, var det med to små trætte tigerunger.

Efter turen i zoologisk have var vi en tur forbi Scandinavian Specialties i kvarteret Ballard for at forsyne os med danske varer. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skuffet over udvalget, men jeg fik da lakrids, leverpostej og remoulade med hjem.

Vi var alle temmelig trætte, da vi kom hjem. Faktisk faldt den mindste tigerunge i søvn i bilen ved 17-tiden og sov indtil 6.15 i morges. Men eftersom vores CityPass kun varer i ni dage, var der ingen tid til at slappe af. I morges havde vi lært af fejlen fra i går, og kørte derfor tidligt af sted. Vi fandt en parkeringsplads uden problemer, og tilbragte derefter hele formiddagen i Pacific Science Center. Virkelig godt sted. Det minder lidt om Experimentarium, bare bedre og større. Vi kiggede på udstillingerne, legede, skød med vandkanoner og så en 3D-film om lemurer. Filmen var en stor succes. Aldrig har de to drenge siddet så stille i tre kvarter. Det første kvarters tid havde jeg glæden af et kommentarspor fra Konrad ved siden af mig ("Der er en abe... Aben hopper... Der er et træ... Eeeej, den spiser træet!" osv.).

Bagefter puttede vi Konrad i klapvognen og drog mod Downtown. Vi kunne tage Monorail'en hele vejen derind, så det var nemt. Vi gik en tur ned til Pike Place Market (vi vender tilbage igen udenfor højsæsonen!), og var så heldige at finde et sted at spise, hvor vi kunne sidde ude med klapvognen ved siden af. Men dagens højdepunkt var nok, at Oscar fik taget billeder med Spiderman :-)

Nu er weekenden ved at være slut. Det har været en af de bedre, og jeg glæder mig allerede til at komme af sted igen i næste weekend og få brugt de sidste tre billetter.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar