søndag den 1. januar 2017

December

Vi har haft en rigtig dejlig, stille og rolig december måned. Vi har lavet en masse hyggelige juleting, bl.a. været til gingerbread house workshop, set julelys i Botanisk Have med nogle venner, og holdt vores årlige julearrangement med æbleskiver og gløgg for vennerne. Vi har endda været heldige at have et par dage med lidt sne, så vi kunne lave en mini-snemand.

Oscar og Konrad har haft juleferie siden d. 17. december, og Simon siden d. 23, og det har været så skøn en ferie. Juleaften gik også godt, selvom maden igen var lidt kedelig (til næste år springer vi altså anden over!). Drengene var super spændte hele dagen, men da det hele først gik i gang om aftenen, faldt de lidt til ro. Og de blev SÅ glade for deres gaver.

D. 25. december skulle vi have været hjemme og hygge med alle vores julegaver, men Alfred fik feber om morgenen. Om formiddagen, da jeg sad med ham på skødet, blev han pludselig fjern i blikket, og kroppen hang slapt ned. Jeg blev vildt forskrækket og ringede 911 med det samme. Ambulancen var her indenfor få minutter, og ambulancefolkene sagde, at det nok var feberkramper, så de ville gerne have os med på skadestuen. Så der brugte Alfred og jeg nogle timer af juledag. Dagen efter skulle vi have været til julearrangement hos nogle venner, men Alfred havde stadig høj feber, så det kunne vi desværre ikke.

Og så er resten af dagene her mellem jul og nytår ellers bare gået med Lego, biler, bøger og computerspil, og en enkelt tur i Zoologisk Have. Nytårsaften fejrede vi ikke rigtigt. Vi så bare dronningens nytårstale og fyrværkeri på nettet, lavede god mad med dessert, og puttede børnene til normal tid. Men det var nu en meget hyggelig dag alligevel.

I starten af måneden flyttede Simon for resten til et nyt kontor (stadig samme job) på Microsofts Main Campus. Det er så godt, for det er meget tættere på, hvor vi bor. Det tager ham nu ca. 10 minutter at køre på arbejde, hvor det før tog omkring 35 minutter. Og så er det et lidt mere spændende sted. På hans sidste arbejdsdag inden juleferien var drengene og jeg på besøg på det nye kontor, og bagefter spiste vi alle fem frokost sammen i kantinen

Nå ja, og så har vi endelig fået vores Green Cards, så nu skulle det fremover være ret ukompliceret for os at rejse ind og ud af landet. Dejligt.







 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar