lørdag den 14. januar 2017

Konrad 5 år

For lidt under to uger siden, var det Konrads tur til at fylde 5 år. Det var den sidste dag i juleferien, så vi havde alle fem fri. Vi startede med at vække ham med fødselsdagssang, og så var der nybagte boller og varm kakao og selvfølgelig en masse gode gaver. Han fik også snakket med nogle af bedsteforældrene på Skype, og så blev dagen ellers bare brugt på at lege med alle de nye ting.

To dage senere fejrede vi hans fødselsdag i preschoolen. Han gik rundt om solen 5 gange imens de sang Montessori-fødselsdagssangen, og for hvert år stillede klassekammeraterne et spørgsmål til ham (fx hvad er din yndlingsfarve, yndlingsfilm osv.). Bagefter sang de Happy Birthday for ham på fem forskellige sprog, og til sidst fik de de snacks, vi havde haft med.

Og i dag har vi så holdt hans fødselsdagsfest. Det gik rigtig godt. De var inviteret til kl. 13 til pizza, frugt og kage. Der kom 3 drenge fra hans klasse og 4 andre drenge, vi kender (+ nogle mindre søskende og en masse forældre) så alt i alt en temmelig stor flok. Men det så ud som om, de alle sammen hyggede sig. Konrad gjorde i hvert fald. Han løb rundt med sine venner og havde det SÅ sjovt.

Han havde ønsket sig en tog-fest, så det fik han. Vi havde togskinner af malertape på gulvet, bannere med tog på, kage med tog på og frugt i togvogne. Jeg har knoklet hele ugen for at nå at få det hele klar (Simon har arbejdet så meget, at vi næsten ikke har set hinanden hele ugen), men det var det hele værd bare for Konrads ansigtsudtryk, da jeg viste ham togkagen i går aftes. Jeg kan ikke huske hvornår han sidst har set så glad ud. Og da det hele var klar, var jeg faktisk også rigtig godt tilfreds med resultatet, især med kagen.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar