søndag den 22. juni 2014

Skoleforestilling, svindel, bål og putning

Den seneste uge har budt på lidt af hvert, både godt og skidt. Simon har brugt aftenerne på at lære drengene at falde i søvn selv på værelset. Det går lidt op og ned, men han gør i hvert fald et stort arbejde med det, og det har da også givet os et par aftener, hvor vi har kunnet sidde i spisestuen og spille brætspil hele aftenen. Virkelig hyggeligt, og meget savnet med den slags tid til at være sammen.

Der gik dog lidt ged i projektet, da Konrad blev syg midt i sidste uge. Jeg ved ikke, hvad han fejlede, men han havde det i hvert fald ret skidt i et par dage. Vi måtte aflyse et par ture i parken og på stranden sammen med de andre mødre og børn, men heldigvis var han frisk til fredag, hvor der var skoleforestilling i Oscars preschool. De havde øvet sang og dans til forestillingen i ugevis, og det var bare så godt. Første del af showet var en sang med cirkustema, hvor Oscar var klædt ud som løve. Han var også med til at danse til et par andre sange, og gjorde det virkelig godt - kommer det helt objektivt fra moderen. Men jeg synes nu, at alle gjorde det godt, og det var et imponerende show, lærerene havde fået stablet på benene, især når man tænker på, at børnene er fra 2 1/2 til 4 år. De eneste, jeg ikke var synderligt imponerede over, var de andre forældre. De var ustyrlige. Jeg forstår ikke, hvordan det kan være så svært at slå r.... i sædet og blive siddende hele forestillingen igennem - det var jo trods alt kun en times tid. De fór rundt, og preschoolen havde en ansat til at stå hele forestillingen  igennem og fægte forældre væk, som var på vej op foran for at stå og tage billeder, så ingen andre kunne se.

En af de mindre gode ting, der er sket, er at Simon i sidste weekend blev ringet op af Visa, fordi de havde flagget en hævning på hans amerikanske kreditkort som mistænkelig. Det viste sig, at nogen havde brugt 1200 dollars på hans kort i Walmart. Nu går vi og venter på at få at vide, om vi kan få pengene tilbage. Det er ikke noget, vi tager for givet, men vi håber da på det. Men først skal de have deres anti fraud team på sagen, og så må vi se, hvad de kommer frem til. Og så skulle man tro, at historien stoppede der, men nej. Onsdag fik vi en mail fra banken i Danmark om, at de havde flagget en betaling som mistænkelig på Simons danske visakort. Denne gang havde nogen brugt 500 dollars i Target! Siger det lidt om det amerikanske banksystem, eller er det mon lige så slemt alle andre steder?

I går var vi til Skt. Hans fest hos Simons kollega Elona og hendes mand. De har en gård på den anden side af Seattle - en slags sommerhus - og havde inviteret os med til deres årlige bålfest derovre. Det var super hyggeligt, og drengene havde det så sjovt. Stedet var helt fantastisk. Der blev hverken sunget midsommervise eller bagt snobrød, men til gengæld fik vi prøvet at lave s'mores (sandwich af graham crackers, chokolade, og skumfiduser grillet på bålet). Vi fik også en sød gammel dames historie om, hvordan hendes forældre kom herover fra Finland i 1912, og hvordan det derefter gik. Elsker den slags. Drengene sov næsten inden vi var nået ud af indkørslen :-)

Og så til billederne. Først fra en tur i parken med King, inden Konrad blev syg. Vi så både dådyr (på billedet bag Konrad og King) og skildpadder.





Skoleforestillingen. Oscar sidder under den pink blomst, længst til venstre af de 4 løver i gule T-shirts (bemærk i øvrigt moderen, der forsøger at snige sig forbi hende, der holder vagt). Billede nr. 2 er af klassen over Oscar.



Skt. Hans festen. På nederste billede grilles der skumfiser.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar