torsdag den 12. juni 2014

Oscar 4 år

I dag er det Oscars 4 års fødselsdag. Vi startede dagen med at stå tidligt op og dække bord med flag, lys og gaver. For første gang i meget lang tid, var Oscar ikke den første, der stod op, så vi fik lov til at vække ham med flag og fødselsdagssang.

Gaverne var et kæmpe hit. Han blev oprigtigt begejstret for hver og én. Han fik rigtig mange fine ting, bl.a. en cykel, en masse lego, tegne/male-ting, en fodbold, to spil, et puslespil, bøger, tøj og en hel masse andet. Og jeg ved, at der er mere på vej en af de næste dage. Den lille, forkælede dreng. Der blev også tid til et par Skype-opkald med familie hjemme i Danmark.

Kl. 9 kørte vi ham i preschool, hvor de skulle øve deres forestilling, som vi skal hen og se om et par uger. Da de var færdige kl. 11.30, vendte Konrad og jeg tilbage med frugt, kage og goodie bags til alle børnene. De startede med at holde samling, hvor de sidder i en cirkel på gulvet. Oscar skulle stå for kalenderen (de snakker hver dag om hvilken dag, dato, måned og år, det er, og retter det på kalenderen). Bagefter skulle Oscar vise et billede fra hvert år af sit liv indtil nu. Imellem hvert  billede sang de en sang om tiden, der går, og han skulle gå rundt om året i midten af cirklen (kort med alle månederne lagt ud på gulvet). Han så noget fortabt ud under hele seancen, men jeg tror nu alligevel, at han var glad for, at de gjorde så meget ud af det. Til sidst sang de Happy Birthday på engelsk, spansk, indisk (tror jeg) og fransk, og Oscar og Konrad uddelte goodie bags. Bagefter var der butterfly cookies, jordbær og vandmelon - og til sidst deres egne madpakker til dem, der havde lyst.

Efter frokosten tog Oscar med Konrad og mig hjem, så han kunne nå at lege med alle sine gaver. Simon var der også, for han arbejdede hjemme i formiddags og holdt fri, da vi kom hjem. Så hele eftermiddagen blev der bygget med lego, leget med modellervoks og svæveflyver og spillet spil. Til aften var det meningen, at vi ville have været på restaurant, men da vi spurgte Oscar, hvad han foretrak, så ville han faktisk hellere spise hjemme, så der var mere tid til at lege. Så sådan blev det. Så lavede vi bare vores egen is med knuste Oreos til dessert i stedet.

Og nu, efter 5 godnathistorier (vi skulle jo igennem alle de nye bøger), er Simon i gang med at putte. Det har været en super hyggelig dag for os alle fire, og især for Oscar, er jeg sikker på. I morgen skal vi ud og øve på den nye cykel og spille fodbold i parken. Der var simpelthen ikke tid til at få prøvet alt i dag. Men det må vel siges at være et succeskriterie, når man fylder 4 år :-)













1 kommentar:

  1. Kære Louise, dejligt at se billeder af den søde fødselsdagsdreng. Her har vi jo også fejret fødselsdag, og sikke store og kloge vores drenge bliver. Dejligt at høre om jeres hverdag og store omvæltning, mange knus til hele familien herfra! Kærligst Anja

    SvarSlet