lørdag den 22. marts 2014

Sidste aften i huset

Så sidder vi her i mørke på den måske sidste aften nogensinde her i huset. Min far og Mona har været her hele dagen i dag. De har hjulpet med at køre ting til genbrug og tage ting ned fra lofter og vægge. Lamper og alt andet elektrisk (undtagen computere og telefoner) har de fået med i bilen, så de kan opbevare det for os imens vi er væk, for det kan ikke bruges på det amerikanske el-net.

I morgen skal det allersidste gøres, så vi er klar til at flyttefolkene kan komme på mandag og tirsdag, og så skal vi have pakket kufferterne. Oscar skal på et sidste besøg hos sin bedste ven, Ask - og King tager med, for han skal på et par dages ferie hos sin bedste ven Bobo (Asks hund), så han slipper for det værste postyr. Og så flytter vi jo på hotel i morgen eftermiddag.

På torsdag skal vi holde afslutning for Oscar i børnehaven, og bagefter skal vi forbi et hold venner i Alsønderup. Og så er det ved at være tid til at sige farvel til Alsønderup og Danmark. Vi flyver kl. 13.20 på fredag. Det er stadig svært at forstå.

2 kommentarer:

  1. Det var et meget hyggeligt besøg.. Sikke de legede, da de spurtede rundt på græs plænen blev jeg sådan lidt vemodig. Men sikke et spændende familieeventyr...Knus Anja

    SvarSlet
  2. Det var så godt, at han kunne være hos jer. Men også vildt trist, at de to ikke længere kommer til at ses hver dag. Men Oscar skal nok skrive et brev, når vi er kommet frem.

    SvarSlet