mandag den 24. marts 2014

Så sidder vi på hotellet

Så blev det tid til at flytte ud af huset og ind på hotel i København. Der er stadig en del løse ender, men vi er ved at være nået dertil hvor det ikke er bidende nødvendigt at får det overstået før vi flyver på fredag. Det er en mærkelig fornemmelse ikke at have noget hjem i Danmark, og jeg glæder mig faktisk meget til at vi skal flyve, så vi kan komme over og begynde på det nye liv i USA.

Hotellet vi er blevet indlogeret på er SAS Radisson på Falkoner Allé, og vi bor helt i toppen på 16. etage med udsigt ud over hele København. Det er vildt flot, men også lidt overdrevet til vores behov. Vi ville i hvert fald gerne have byttet til et lidt mindre hotel, og så nogle bedre flybilletter.

Lejebilen vi har i Danmark er en moderne mini-bus, så det føles lidt som at køre rundt i et rumskib... og ind i mellem alt det her mærkelige rod så går Oscar i børnehave som om intet var hændt, hvilket egentlig også er lidt mærkeligt, men vi vil gerne give ham mest mulig tryghed så længe som muligt.

2 kommentarer:

  1. Det er sært så rodløs man kan føle sig når alle ens ting er i en eller anden container eller i en eller anden flyttebil et eller andet sted...pludselig har man kun sig selv og hinanden og så en kuffert at slå anker i. Knus her fra Tjæreby og mange kærlige tanker

    SvarSlet
  2. Ja man kan virkelig føle sig rodløs. Jeg glæder mig meget til vores ting kommer og vi får et mere permanent sted at bo. Knus

    SvarSlet