mandag den 27. juni 2016

Oscar 6 år

Den 12. juni var det Oscars 6 års fødselsdag. Vi startede dagen med sang, gaver og friskbagte boller. Han fik nogle virkelig gode gaver - t-shirts, cd-afspiller, biograftur, cykel, kamera, Lego og bøger. Cyklen var ikke købt på forhånd, fordi vi gerne ville have ham med ind og finde den rigtige størrelse, så efter lidt leg med de nye gaver, kørte Oscar og jeg ind og fik købt en rigtig fin, grøn cykel til ham, med gear og håndbremse og det hele. Da vi kom hjem, tog vi alle fem i parken, hvor Oscar øvede sig i at starte og bremse på sin nye cykel og Konrad øvede sig i at cykle på sin nye cykel (Oscars gamle som i går blev overdraget til Konrad). Alfred sad bare i klapvognen og kiggede på, og alle klarede det så fint.

Derefter tog Simon Oscar med i biografen for at se Angry Birds filmen (hans fødselsdagsgave). Det var tilsyneladende en stor succes. Imens de var væk, tog jeg Konrad og Alfred med til 3 års fødselsdag hos én fra min mødregruppe. Det var også meget hyggeligt. På vejen hjem hentede vi pizza, og så havde Oscar valgt, at vi skulle se Rosa fra Rouladegade imens vi spiste. Han var lidt utilfreds med, at han ikke havde fået lov at vælge noget hele dagen. Men senere på aftenen sagde han helt uprovokeret "Mor og Far, tak for min fødselsdag!", så jeg tror nu han havde en dejlig dag alligevel.

Torsdagen efter hans fødselsdag fejrede vi ham i hans klasse. Simon var med denne gang, og selvfølgelig også Alfred, og så hentede de også Konrad ind i Oscars klasse imens. De gennemgik deres sædvanlige Montessori fødselsdagsritual og sang fødselsdagssang for ham på engelsk, spansk og hindi, og så havde vi frugt og cupcakes med til alle børnene.

Om lørdagen holdt vi hans fødselsdag for drengene fra hans klasse. Han havde også inviteret to af pigerne, men dem fik vi aldrig svar fra, så det blev bare til Oscar, Konrad og 5 drenge fra klassen (+ en lillesøster til en af dem). De startede med at lege lidt, og da alle var kommet (tæt på en time efter start-tidspunktet...), skulle de alle male et maleri på et lærred. Det gik langt bedre end forventet. De var faktisk alle sammen rigtig koncentrerede om det. Bagefter fik de kage og frugt og så legede de lidt igen. Kagerne havde jeg brugt flere dage på, men de faldt heldigvis også i god jord. Der var malerpalet-cookies, mini-cupcakes med farvestrålende krymmel, og en stor citronkage med smørcreme, der var overtrukket med fondant og pyntet med malingpletter af fondant. Vi havde også lavet noget farvestrålende pynt til loftet og pyntet urtepotter med farvekridt. Det var en super sjov fest at forberede, og det hele gik bare så godt.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar