onsdag den 9. marts 2016

Alfred 1 år

Jeg er langt bagud med mine skriverier her på bloggen. Vi har nemlig ret travlt for tiden, med alt muligt forskelligt. Det kommer der en række blogindlæg om meget snart. Men for lidt over en måned siden fyldte Alfred jo et år. Vi gjorde ikke så meget ud af dagen - fejrede det bare stille og roligt herhjemme med gaver til morgenmaden og saml-selv-minilagkager, da Oscar, Konrad og Simon kom hjem om eftermiddagen. 

Han er virkelig ved at blive stor, den lille Alfie. Han går stadig ikke, i hvert fald ikke uden hjælp, men det betyder ikke, at han sidder stille. Han går langs ting, kravler på trapper og klatrer i alt hvad han kan komme til. Han er også begyndt at snakke mere. Han gentager mange ord efter os og er også begyndt at kunne udtrykke, hvad han gerne vil, når han fx gerne vil have mad eller vand. Han siger endda pænt tak, når vi giver ham det, han bad om. Og hvis vi misforstår ham, er vi heller ikke i tvivl...

Han sover rigtig godt om natten - bedre end  Oscar og Konrad gør. Til gengæld sover han som regel kun mellem 30 og 60 minutter om dagen. Det er ikke nok, hverken for ham eller mig, men problemet er, at han ofte er klar til en kort lur mere lige på det tidspunkt, hvor vi skal hente de to store, og det duer jo ikke rigtigt. Jeg håber at han snart begynder at tage sig en lidt længere lur midt på dagen i stedet.

Men søvn eller ej, så er han stadig det sødeste lille væsen.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar