fredag den 28. august 2015

Tilbage til hverdagen

Vi har haft 25-30 grader næsten hele sommeren i år. Det startede allerede i juni, og så er det ellers bare blevet ved. Det har kun regnet en håndfuld gange, og jorden er nu så tør, at der er gigantiske wildfires i gang mange steder i Washington. Blandt andet i Chelan, hvor vi var på miniferie for nogle få uger siden. Det er så trist. Men nu ser det ud til at blive bedre. I følge vejrudsigten skulle det regne de næste 5 dage, og temperaturer helt ned omkring 20 grader. Det bliver så skønt! Jeg håber, det også kan gøre, at de kan få brandene under kontrol.

Og så passer skiftet i vejret perfekt med, at sommerferien nu er endeligt forbi. De sidste 4 uger har stået på summerschool, i dag og på mandag er preschoolen lukket for at gøre klar til det kommende skoleår, og så går det ellers rigtigt i gang igen på tirsdag. Jeg synes vi har haft en dejlig sommer, og vi har bare nået så meget - både alle vores besøg og en hel masse ture rundt omkring. Men det er nu også altid lidt rart, når sommerferien er slut, og hverdagen starter igen. Jeg er i fuld gang med at lægge planer for efteråret. Alfred er meldt til babysvømning, Oscar er meldt til svømning, og Oscar og Konrad skal begge to gå til fodbold.

Konrad starter på tirsdag i preschool på fuld tid (9-16). Jeg håber, de kan få ham til at hvile lidt, måske endda sove, midt på dagen, for ellers bliver det en lang dag for ham. De seneste par uger har han været klar til at gå i seng allerede kl. 18. Men han er glad for skolen, børnene ("mine børn", som han kalder dem) og lærerne, og han går glad derind om morgenen, så det hele skal nu nok gå.

Oscar starter i Kindergarten (børnehaveklasse) på samme skole på tirsdag. Jeg er glad for, at vi valgte, at han skulle fortsætte der, for det er der rigtig mange af børnene fra sidste år, der også skal. Det er altså lidt vildt, at vi allerede har et barn i skolealderen - selvom et jo er lidt snyd, for det ville han jo ikke være i Danmark. Til gengæld kan han allerede mere end de fleste danske børn kan, når de er færdige med 1. klasse. Han læser rigtig fint efterhånden, og han er bare så ivrig efter at læse og lære. I går insisterede han på at læse den sidste halvdel af godnathistorien for mig i stedet for omvendt :-)

Billederne er fra en tur i Zoo tidligere på ugen.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar