mandag den 21. november 2016

Turen til Danmark i oktober

Nu er det over en måned siden, vi kom tilbage fra Danmark, så nu er det vist på høje tid, at jeg får skrevet lidt om det. Den første uge efter at vi var kommet tilbage, var vi hårdt ramt af jetlag, og lige siden er tiden bare fløjet af sted med Halloween og alt muligt andet.

Men altså, vi havde en rigtig god tur. Det var hårdt, og det føltes ikke ret meget som ferie, men det var bare helt fantastisk at se venner og familie igen. Vi nåede desværre ikke at se alle dem, vi gerne ville have set, og vi ville også gerne have haft mere tid sammen med dem, vi så. Men det var super dejligt, at så mange tog sig tiden til at se os, også selvom vi i nogle tilfælde bare inviterede os selv.

Vi endte med at bestille et sæde til Alfred, selvom han kunne have fløjet gratis, hvis han sad på skødet af os. Bedste beslutning ever! Vi havde autostolen med i flyet, og han sov en stor del af vejen i begge retninger. Oscar og Konrad sov også en del, så rejsen var næsten helt afslappende.

Vi havde lejet en bil, og vi kom hele vejen rundt i landet på de to uger, vi var der. Århus, Hornslet, København, Hillerød, Kalundborg, Odense, Holstebro og Ribe blev det til. Den første uge primært med base i Århus og de sidste dage med base i Holstebro. Det første, vi lavede, var at være med til min lillesøsters bryllup. Den var et rigtig smukt bryllup og en dejlig dag.

Resten af tiden brugte vi selvfølgelig sammen med familie og venner i alle de forskellige byer, vi besøgte, men vi fik også set lidt af hvert. Vi var i Den Gamle By, på Frederiksborg Slot, på naturlegepladser, på det nye bibliotek i Århus og i et kæmpestort legeland i Holstebro. Vi fik selvfølgelig også spist en masse dansk mad (og fyldt kufferterne med endnu mere dansk mad), og så fik vi bare hygget en masse på den danske måde.

Billederne til dette indlæg er dem, Oscar og Konrad hver især fik med i skole for at vise deres klassekammerater, hvad de havde oplevet, og hvordan Danmark ser ud.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar