mandag den 11. januar 2016

Børnefødselsdag - the American Way

I lørdags holdt vi Konrads 4 års fødselsdagsfest for vennerne fra preschoolen, en håndfuld af vores venners børn og en enkelt af Oscars venner fra skolen. Vi orkede ikke at stå med en masse selv, så vi valgte den nemme løsning: at holde det på et "bouncy place", hvor de stod for stort set alt. Vi købte en kage fra et tilfældigt bageri, medbragte frugt og juice, og lavede selv invitationer og goodiebags, men det var også alt.

Og det blev faktisk en rigtig god fest, hvor det var mit indtryk, at alle havde det sjovt. De fleste af gæsterne (dem fra Konrads klasse og deres forældre) havde vi aldrig mødt før, men de var allesammen rigtig søde. Det viste sig at være et helt fint sted at holde det, og det var dejligt at vi havde tid til at snakke med gæsterne i stedet for at skulle bekymre os om alt det praktiske. Og kagen var så god, at der nærmest var for lidt af den.

Festen varede præcis 2 timer. Vi startede med 40 minutters leg i et stort rum med hoppeborge og oppustelige rutsjebaner. Selv nogle af de voksne legede med, for helt ærligt, så er det jo stadig sjovt, selvom man ikke er 4 år længere. Derefter var der 40 minutter mere i et andet rum med nogle lidt andre legeting (men stadig af den oppustelige slags), og til sidst 40 minutter i et festlokale, hvor vi sang fødselsdagssang for Konrad, han pustede lysene på kagen ud, børnene spiste kage og frugt, og Konrad åbnede sine gaver. Og sikke nogle gaver i øvrigt. Han fik bl.a. tre brætspil, et puslespil, en stor fjernstyret gravemaskine, en æske Lego Technic og gavekort på ca. 400 kroner i alt til Amazon.com. Og der var altså kun 16 børn inklusiv vores egne og et par yngre søskende.

Så det var alt i alt en rigtig vellykket fest. Det bliver nok ikke sådan vi kommer til at holde alle børnefødselsdagene fremover, men jeg vil ikke afvise, at vi kunne finde på at gøre det igen.











5 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med Konrad!:-D Godt han havde nogle gode fødselsdage!:-) Og tillykke til dig i dag, håber også du bliver fejret lidt!;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak. Jeg bliver også fejret lidt. Lige nu er de alle 4 i gang med at lave pandekager til morgenmad imens jeg slapper af :-)

      Slet
  3. Hvad laver alle de voksne på billedet?
    Er det deres forældre?
    Er forældrene med til festerne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, forældrene følger oftest med i den alder.

      Slet