søndag den 6. december 2015

Weekendtur med Oscar

I sidste weekend var jeg på weekendtur med Oscar, ligesom jeg var det med Konrad for nogle uger siden. Jeg syntes ikke, det skulle være det samme, så vi tog til Bellevue i stedet for Seattle. Vi tog af sted lørdag middag, og da vi havde været forbi hotellet og en Starbucks, tog vi ud og stod på skøjter på en midlertidig skøjtebane i en park i Bellevue. Det var virkelig Bambi på glatis. Jeg har ikke selv stået på skøjter i årevis, og det var Oscars første gang. Men vi fik da nogenlunde styr på det til sidst, og det var i hvert fald sjovt.

Bagefter gik vi en tur på legeplads, og så tilbage til hotellet, hvor vi så en tegnefilm og hoppede i poolen, og så var det tid til at gå ud og spise. Efter maden så vi Snowflake Lane. Det er et udendørs show med julemusik, dansende piger, trommespillere, lysshow og kunstig sne, der er i Bellevue hver dag i julemåneden. De spærrer vejen foran et shoppingcenter af, og så er der ellers proppet med mennesker i de 20 minutter, det varer. Oscar var helt opslugt af det.

Søndag formiddag tog vi på vandretur i Bellevue Botanical Garden og skoven bagved. Det var så tåget at vi næsten ikke kunne se noget, men det blev hyggelig tur alligevel. Vi gik over en stor, gyngende hængebro, og så fandt vi nogle skovnisseboliger, hvor nisserne havde pyntet fint op til jul.

Da vi var hjemme igen ved middagstid, pyntede vi et gingerbread house og holdt adventshygge sammen med resten af familien, og så tog vi ind til Redmond Town Center, hvor Oscar og Konrad prøvede en karrusel, der er sat op i anledning af julen, og vi alle fem tog en tur med et lille juletog rundt på shoppingcentrets område. Virkelig dejlig weekend.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar