onsdag den 25. november 2015

Happy Thanksgiving

Selvom kalenderen siger efterår, er det ved at blive rigtig vinter her. Ikke med sne, som jeg kan se, Danmark har fået en del af, men jeg var da nødt til at skrabe is af bilen i morges. Så vi bruger tiden på indehygge. Jeg laver en masse mad i slowcookeren - så dufter huset godt hele dagen - og vi er så småt gået i gang med at gøre klar til julen. I går lavede vi et snelandskab med grantræer, nisser og snemænd.

Men først er det jo Thanksgiving i morgen. Så står den på kalkun, stuffing og tranebærsovs. Det er lidt underligt for os, fordi det jo ikke er en højtid, der betyder så meget for os. Men vi prøver at fejre det lidt ligesom amerikanerne, bare for oplevelsens skyld. Simon har fri i morgen og fredag, og så fandt han ud af i formiddags (efter at han havde arbejdet et par timer), at han også havde fri i dag. Så vi brugte den uventede fridag på at gå en tur i Bellevue Botanical Garden med Alfred og tage en tur på cafe, og så hentede vi Oscar og Konrad tidligt og gik en tur i en park med dem. De har haft Thanksgivingfest i preschoolen i dag - årets største fest - med en fuld Thanksgiving menu, bare uden kalkunen. Oscars klasse serverede for hele skolen, og så optrådte alle klasserne vist for hinanden.

Alfred er lige pludselig blevet rigtig stor. Han kravler ikke rigtigt endnu, men han kan godt. Han kravler bare som regel kun et par skridt og tager så resten af turen på maven. Og så er han begyndt at rejse sig op ad alt - legesager, møbler og vægge. Han har også pludselig fået en mening om, hvad han vil; smider ting på gulvet med vilje og skubber maden væk, hvis han ikke vil have den. Han vil ikke længere mades, så han spiser næsten al sin mad selv nu. Han er også begyndt at sige nogle få ord. Indtil videre er det vist kun mad, mor og Boo! Og så tager han ellers stadig hele verden med storm.




 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar