fredag den 17. april 2015

Påske, spring break og Alfred 2 måneder

Alfred er nu lidt over 2 måneder gammel, og han er stadig den dejligste lille baby. Han begynder at kunne lidt nu - er god til øjenkontakt, smiler, pludrer, er god til at ligge på maven og ruller endda nogen gange fra mave til ryg. Han er ikke altid så glad for at køre i bil, men til gengæld elsker han at bruge timer på maven af sin far eller mor i bæresele eller vikle. Og barnevognen er altid et hit. Storebrødrene er også stadig glade for ham.

I sidste uge var det spring break, så Oscar og Konrad var hjemme hele ugen. Simon havde som sædvanligt ikke ferie (15 feriedage på et år rækker ikke langt). Han havde heller ingen fridage i anledning af påsken, men vi havde nu en hyggelig påske alligevel, hvor vi klippede gækkebreve, pyntede pap-påskeæg, lavede pap-får med popcornsuld, tog grene ind og pyntede, bagte påskekage og var på æggejagt i haven.

Spring break ugen var temmelig travl med flere lægebesøg (øreproblemer og vaccinationer) og legeaftaler, men vi hyggede os, og jeg tror at både Oscar og Konrad trængte meget til den ferie. Jeg selv og Alfred havde til gengæld brug for ferie, da ugen var ovre... Så vi har taget det stille og roligt i denne uge, og nu er det allerede weekend igen. Vejret er super godt, i morgen får vi besøg til eftermiddagskaffe og på søndag regner vi med at tage en tur til Seattle.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar