tirsdag den 17. februar 2015

Poulsbo

I går havde Oscar og Konrad fri fra preschool i anledning af Presidents Day, og vi var på vores første udflugt som en familie på fem. Vi var lidt spændte på, hvordan det ville gå, men især jeg har været ved at blive vanvittig af bare at være hjemme hele tiden. Jeg trængte virkelig til at komme ud og blive luftet. Så vi kørte en tur til Poulsbo, som ligger på den anden side af Seattle. Simons kollega, Elona, har et hus i nærheden af byen og havde anbefalet os at tage dertil, bl.a. fordi de har en butik med et ret stort udvalg af lakrids!

På vejen derover tog vi færgen fra Edmonds til Kingston. Det er ca. 30 minutters sejltur, og på den måde blev køreturen ikke så lang, kun ca. 1 time. Det gik rigtig fint. Oscar og Konrad havde madpakke og tegneting med hjemmefra, så de var godt underholdt. Poulsbo er vist nok oprindeligt en norsk by, men den bar nu præg af stor indflydelse fra hele Skandinavien. Der var en del butikker mm. der flagede med alle de skandinaviske flag, en bager, der solgte noget der mindede om skandinavisk bagværk (dog i den meget amerikanske version) og nogle butikker med skandinaviske navne. Og så var der butikken Marina Market, som ganske rigtigt havde et ganske udmærket udvalg af lakrids. Simon var ved at gå i brædderne over at de ville have 7 dollars for en stor pose saltbomber, men jeg fik da "lov" at købe lidt alligevel. Drengene fik også en lille pose Haribo hver. Det nytter jo ikke noget, at de bliver alt for amerikanske :-)

Efter lakridsindkøbet, gik vi en tur i Hovedgaden og kiggede på det hele. Bagefter gik vi ned til vandet. Akvariet havde desværre lukket, for ellers ville vi have været derinde. Til sidst fandt vi en isbutik, hvor vi fik en is, og så kørte vi ellers hjem igen. Det var en rigtig hyggelig tur, og Alfred var en fornøjelse at have med. Han sov fra det meste i sin barnevogn. Måske er det for tidligt at sige, men han er vist en ret nem baby. Han er endda begyndt at sove om natten også.

Og ellers så er jeg bare ved at komme i forårsstemning. Vinteren er godt nok ikke forbi endnu, og der skulle kunne komme sne i et par måneder endnu, men det er bare så forårsagtigt lige nu. Solen skinner, himlen er blå, træer og buske springer ud. Det er stadig koldt om aftenen og natten, men vi har fundet sommerjakkerne frem til om dagen, hvor temperaturen kommer op på 12-15 grader, og selv solskærmen på barnevognen har været i brug. Det er lige til at blive i godt humør af. Så man kan vist roligt sige, at vi nyder vores barsel.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar