onsdag den 23. maj 2018

Huskøb og nyt arbejde til Simon

Der er sket en del her i familien de seneste måneder. Seneste nyt er, at vi har købt et hus! Vi overtager om to dage og regner med at flytte ind om en måneds tid. Det har været en vild proces. Vi startede med at kigge på huse for et par måneder siden og har budt på i alt 7 huse, inkl. det, vi endte med at vinde. Husene kommer som regel på markedet om torsdagen. Derefter har man weekenden til at se dem, og så vælger de det bedste bud tirsdag eller onsdag. Ikke noget sjovt marked at købe i, og for at vinde skal man ofte både byde over prisen og fraskrive sig næsten alle sine rettigheder som køber. Men det lykkedes heldigvis til sidst, så nu er vi snart husejere igen.

Det nye hus ligger ca. 15 minutter nord for, hvor vi bor nu, så Simon får lidt længere på arbejde, og drengene skal skifte skole. Men det er ok, for vi havde frygtet, at vi skulle meget længere ud. Og så er det kæmpestort: 300 kvadratmeter fordelt på to etager, og på en ok grund. Til gengæld er der lidt at lave, mildest talt. Det er over 50 år gammelt, baghaven ligner en pløjemark, og indenfor er der alt fra lilla vægge over grønne gulvtæpper til masser af mørkebrunt træ på væggene. Køkkenet og badeværelserne kunne også godt trænge til en opdatering på et tidspunkt. Men efter 4 år i lejebolig glæder jeg mig bare til at komme i gang med den slags projekter igen. Vi starter med at få fjernet popcornslofter, som ofte er fyldt med asbest, og når det er gjort, går vi i gang med at male og gøre rent, og så tager vi resten hen ad vejen, når vi er flyttet ind.

En anden nyhed, som ikke er så ny længere, er, at Simon har fået nyt arbejde - udenfor Microsoft denne gang. Han er blevet "software architect", og indtil videre er han super glad for det. Jeg er glad for, at han er glad, men det har også været lidt hårdt, for han er meget mere væk, både på en almindelig arbejdsdag og fordi han rejser mere nu. Så jeg ser frem til at få et par timer om ugen for mig selv, når Alfred begynder i preschool efter sommerferien. Han er skrevet op til noget, der svarer til skovbørnehave, 3 formiddage om ugen. Det skal nok blive godt.

På fredag, når vi har underskrevet de sidste papirer i forbindelse med huskøbet, skal vi på forlænget weekendtur til Orcas Island nord for Seattle sammen med en anden familie. Tilsammen har vi 6 drenge mellem 3 og 7 år, så der bliver gang i den. Vi har lejet et stort hus tæt på vandet, og en af dagene skal vi på en 3 timers whale watching bådtur og forhåbentlig se spækhuggere (Orcas).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar